Alsjeblieft, een cadeau voor jou

Al ruim 35 jaar slaagt Pharma Selecta er in onafhankelijke informatie over nieuwe geneesmiddelen ter beschikking te stellen aan apothekers, zonder hiervoor abonnementsgeld te vragen. Voor niets gaat niet alleen de zon op, maar óók zonder vergoeding – en geheel vrijwillig – laten onze redactieleden al jarenlang hun informatieve licht schijnen in dit blad. 

Uiteraard maken we voor de productie wel kosten voor het drukken en verzenden en voor de website van de digitale uitgave. Deze hebben we altijd weten te dekken via de, in de loop van de tijd, opgedroogde advertentiemarkt en door vrijwillige bijdragen van onze dierbare lezers. Hartverwarmend hoe jullie, als trouwe lezers van Pharma Selecta, het altijd weer mogelijk maken om onze activiteiten voort te zetten.
Je voelt inmiddels wel waar dit naartoe gaat, maar er volgt ook een verrassing. Want met een donatie van 25 euro, worden niet alleen wij blij, maar ontvang je als cadeautje voor hetzelfde bedrag een voucher, die je kunt besteden bij Geneeskundeboek.nl. Er is keuze uit honderden boeken, dus er zit vast wel iets van je gading bij; of geef de voucher aan een ander. Zo kost doneren aan Pharma Selecta eigenlijk niets, dus wat houd je nog tegen?
We hebben het doneren ook nog eens supermakkelijk gemaakt: scan één van de QR-codes en vergeet niet in het mededelingenveld je e-mailadres te noteren; alleen dan kunnen wij de voucher toesturen. Alle andere gegevens zijn al ingevuld. Geen app? Geen nood. Je kunt het bedrag ook overboeken naar NL88 INGB 0680 7219 32 t.n.v. Stichting Pharma Selecta. Heb je ons gemachtigd om je donatie automatisch te incasseren? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je de voucher ook graag wilt ontvangen.
Alvast onze hartelijke dank voor alle bijdragen in de productiekosten. En veel plezier met het lezen van deze Pharma Selecta, en uiteraard ook met het medische boek dat je gaat uitzoeken op www.geneeskundeboek.nl!

Jos Lüers, hoofdredacteur
pharmaselecta.nl
januari 2020

image Tikkie