Pharma Selecta is een bulletin voor de apotheker. Het verschijnt maandelijks, afwisselend in print – toegezonden aan alle praktiserende apothekers – en elektronisch. Pharma Selecta geeft snelle en onpartijdige informatie over geneesmiddelen en nieuws op farmacotherapeutisch gebied. Bij het samenstellen van de inhoud is de uiterste zorgvuldigheid betracht. Mochten er onverhoopt toch onjuistheden voorkomen, dan kunnen uitgever en redactie hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen.

Losse nummers zijn te verkrijgen via de website www.pharmaselecta.nl

Pharma Selecta wordt gratis toegezonden aan praktiserende openbare en -ziekenhuisapothekers. Voor overige belangstellenden kost een jaarabonnement E 95,-. Opgave schriftelijk bij het redactiesecretariaat.

De prijzen in deze uitgave zijn inclusief 9% btw en afkomstig uit de GZm-taxe van augustus 2014, tenzij anders vermeld.

 

Pharma Selecta Bulletin  
Redactie

Diana Bervoets, Mariëlle Bijlstra-Cramer, Sijtze Blaauw, Ralph Bruggeman, Marjolein Geleedst-de Vooght,
Annemarie Heersche, Alena ter Horst-Banser, Anne Leendertse, Laura van der Linden, Liesbeth van de Ven, Thu Truong-Nguyen, Timo Vogelzang, Edgard Weening, Waan Yasen, apothekers

Hoofdredacteur Jos Lüers, apotheker
Eindredactie Hans Lakerveld
Redactiesecretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PS-on Disk / FUS
Coördinatie Linda Wijma-Vos, apotheker
PS-online
Realisatie en vormgeving

RN Webdesign, Bedum

 
Stichting Pharma Selecta
Bestuur Sijtze Blaauw, Jos Lüers, Linda Mulder-Wildemors, Linda Wijma-Vos, apothekers
Copyright Stichting Pharma Selecta
Overname van (delen van) artikelen uit dit bulletin kan alleen plaatsvinden na schriftelijke toestemming van de uitgever.
Adreswijzigingen Alleen via het wijzingformulier op de website